Full MV BoA – Eat You Up (American ver)

Yg kemarin itu kan yg Korean version, nah yg ini American version. Pada bny yg bilang sih lbh bagus yg Korea ver. Dan menurut gw pribadi, gw setuju ma org kebanyakan itu. But maybe fans cowo pasti lbh suka yg American ver. ini gara2 ada scene wajah cantik BoA terekspose scr closeup. Tapi lagi… lbh baik SM pake yg Korean ver. aja deh buat dikasih tunjuk ke publik Amrik! MV yg ini kurang menggebrak kalo buat debut di US. OK Lee So Man -ssi??

So which one you prefer??

source: Allkpop

About noizumi

Kpop Jpop=Addiction!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s