Golden Disc Awards 2008

2007_sub_visual

Winners:

[Album] Daesang
-Disk (DBSK)

YEPP Digital Daesang
-Digital (Jewelry)

BonSang
-Disk (DBSK, Kim Dong Ryul, SG Wannabe, Rain, Brown eyes, Shinwa)
-Digital (Mc Mong, Brown eyed girls, Jewelry, Wonder Girls)

YEPP NewComer Award
-Disk (Shinee)
-Digital (Davichi)

YEPP Popularity Award
-Disk (Sun Ho Young, DBSK)
-Digital (FT Island, Taeyeon)

Trot Award
-Digital (Jang Yoon Jeong)

Rock Award
-Disk (Nell)

Special Achievement Award
-Kim Changwan

New Trend Award
-Kim Jongwook

Producer Award
Lee Soo Man [SM Entertainment]

credit: sheena0627 @ soompi, official Golden Disk Awards

Performances:

Taeyeon – Can You Hear Me

aichimin009

Wonder Girls – Nobody remix

bestfri

TVXQ 동방신기 – Are U a Good Girl + Mirotic 주문

coooolzx

SHINee Medley

sarsee

RAIN – 11Days+RAINism

[YOUTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=9BQWUks9_z0]

rainyonme

FT Island – Hangajimal

luckyjoicy

HIGLIGHTS

1. Kali pertama lagu MIrotic ma RAINism yg versi clean diperdengarkan di muka umum. Yg Rain pny sih lmyn… tp yg TVXQ pny…. “Under the sky”?!?! I said What?!?!! Aneh bgt deh! haha… trus di videonya gw perhatiin pas TVXQ nyanyi, Rain nya disorot, and vice versa. Dua2nya nampak enjoy lagu lawannya lagi! Truly glad gw liatnya… It means ga ada persaingan kotor diantara mereka. Yah itung2 sama2 korban komisi perlindungan anak… Hehehe…

2. What’s up with Sun Ye’s (WG) dress?!?! Kasihan bgt nih cewe hrs betulin bajunya mlulu… kalo ditarik keatas takut undies nya keliatan, kalo dibiarinin aja ntar malah berabe jg… hahaha… Dilema~ Tp seksi ya bo?!

20081210sunyetu7 pp08121000048221 200812101826171002_1 wondergirl-sunye-discomfort

3. VIP Big Bang pada kecewa gara2 Big Bang ga menang 1 penghargaan pun! Bahkan Big Bang nya sendiri ga dateng! Ada apakah gerangan?? Menurut YGStaff:

Hello, this is the YG Staff.

This is with regards to Big Bang performing at the 2008 Golden Disk Awards that will be held on December 10, 2008.

Because of all the love and support from the fans, Big Bang has been nominated for the Bonsang and other awards. For this we sincerely thank you.

Unfortunately, Big Bang will not be performing at this year’s Golden Disk Awards.

They have had some of the most successful albums and activities this year, so for those of you anticipating the end of the year awards, this is very sad news. But due to unfortunate circumstances they cannot perform, so once again we thank you for your understanding.

Thank you.

Source: Big Bang’s Daum Cafe , liliabloom@LJ

So what’s the “unfortunate circumstances”?? Ada info sih kalo sbnrnya sblm acara dimulai para pemenangnya dah dihub o/ pihak GDA nya buat siapin  acceptance speech nya spy nanti pas on air ga ribet. Mgkn gara2 Big Bang ga menang jdnya dia org ga dateng… Could it be that??

source: Fangirlmitz+K-popped+Jess@YGWorld

About noizumi

Kpop Jpop=Addiction!

4 thoughts on “Golden Disc Awards 2008

  1. asiiikkk… udah diupdate postingannya…
    sebenernya nunggu ada video performnya RAIN juga sih, makanya baru komen deh… heu heu heu…

    oh? RAIN nyanyiin RAINISMnya yang clean version yah? he he he belon nonton neh…
    Yah, sebagai penghargaan balik kepada publik (& komisi anak) kalo dia menang award juga kali ya, jadinya nyanyinya lagu yang udah bersih…

    BTW, kenapa ya RAIN nyanyi lagu jadul “11 Days”?? ada apa gerangan, kenapa gak nyanyi single terbaru aja yang Only You ato Fresh Woman..? well hanya RAIN yang tau…

    Menanggapi tidak hadirnya BB, setuju ama Novi…
    jadi inget spekulasi performer di MTV Asia Award kemaren, kenapa delegasi Korea CUMA ngirim SuJu… It’s very obvious…

    Thanks 4 da inpo….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s