T2: Tae Yang suka kue, TOP suka bunuh orang…

TYcandy

Hmm… both Tae Yang and the Lollipop looks SO delicious… Slrrrp!!
Ada yang tau gak selain lollipop, Tae Yang suka makan apa?? Here is the answer…

Tadaaaa……
cupcakes-3

CUPCAKES!!

YAP! Tae Yang suka banget makan yang namanya cupcakes. Sampe doi bela-belain beli sendiri ke tokonya loh. Nama tokonya juga ‘cute’ banget, Life Is Just A Cup of Cake. Di bawah ini adalah curahan hati sang pemilik toko tentang kedatangan Tae Yang yang bikin dia surprise abis…

It was a busy Monday morning as usual. We started the day with baking our morning batch of cupcakes and spent the early afternoon tending to our lunchtime customers. We were just about to take a break.

Outside the shop window, I saw a boy wearing his beanie just a tad tilted to the side walking past, followed by a woman in a fur jacket and precariously high stiletto heels – I assumed they had just finished their lunch at a restaurant nearby. The lady peeked inside our shop for what felt like a while and called the boy to come inside together.

The boy looked very familiar but… Could he be… a Big Bang member? But… I don’t know – something about him… He looked just like a boy next door, I hesitated to tell him I recognized him.

28710126 73204644

They must be on their way to practice. The stylish lady went ahead and picked cupcakes to fill a box “for us” and paid for them. Then she ordered another box for someone else. She wanted only four but we sold only by half dozen… Then she told the boy to pay for them. He approached the cashier counter pulling his wallet out of his pocket – now he looked more familiar. Still, I couldn’t be sure 100%.

I swiped the card and he signed on the receipt. It drew my attention how he wrote his name very carefully. Then they left. We were like, “He was Big Bang, right?” “Wasn’t he TaeYang?”

We decided to search the web to see if the signature on the receipt matched the one by TaeYang of Big Bang. And voila! They match!!! (Screams!)

There’ve been countless celebrities that came to buy our cupcakes but Big Bang!!!

They bought 12 cupcakes in total – which flavor is TaeYang’s favorite? Which one is DaeSung’s favorite? Imagining them eating the cupcakes we made, we spent the rest of the day happy!

Well, I am no teenage girl but a married woman but still love Big Bang. I hope they love my cupcakes and come back for more. I’ll definitely say hi this time!

[Translations by pgeorgie]
[Source: http://www.youngbaemania.com]
[Post taken from momo at BB fansite]

Sementara nungguin Tae Yang lagi makan kue, mari kita beralih pada suamiku TOP…

Untitled-2

Huwaaaa!!! Jangan tembak saya… Saya kasih deh apa yang kamu mau… SEMUA MUANYA… Kalo perlu seluruh perasaanku padamu, tanpa sisa!*ngarep*

Oke, oke, get serious…

Jadi setelah kemaren abis ngomongin Tragedi TOP di film 19, sekarang kita ngomongin kiprah TOP di drama yang bergenre action, IRIS…
Ini adalah kali kedua TOP bermain drama setelah taun 2007 kemaren dia juga ambil bagian dalam drama “I Am Sam”…

Jadi para VIP ni lagi gencar-gencarnya ngomongin aura kasih dan karisma seorang TOP sebagai rapper dan hyung di Big Bang namun di sisi lain dia adalah maknae di drama IRIS ini. Jadi selama proses syuting IRIS kemaren, TOP dinilai sangat sopan dan berperilaku baik terhadap artis-artis senior dan para kru yang bekerja. Waktu syuting di Akita, Jepang katanya TOP ini sangat concern en memperhatikan sekali bagaimana senior-seniornya berakting dan setelah selesai syuting pun dia tidak langsung cabut pulang gitu aja, eeh malah berinisiatif buat bantuin staf-stafnya beres-beresin peralatan… So sweet!!

Selain itu aktingnya sebagai A (SEXY) bounty hunter di sini pun dianggap sangat maksimal oleh directornya, alasannya karena karisma dari mata TOP di sini pas banget buat peran sebagai pembunuh berdarah dingin…
Woooooww…. *melongo*

Tapi dari TOPnya sendiri, sebenernya sangat nerpes bisa kerjasama bareng aktor-aktris terkemuka macam Lee Byun Hun dan Kim Tae Hee. Begini nih ungkapan groginya dia…

To be honest, there is lots of pressure. I was so shocked when I first heard of the production scale. All those pressures have become my responsibilities now. As a magnae, I’m now worrying about getting deeper into my role. I asked for advices from sunbaes and I have learnt a lot from them. To me, I think this opportunity is more precious than anything

Ya ampuunn… bener-bener lelaki sejati… hu hu hu… makin sukaa deh…

FYI, di drama IRIS ini TOP berperan sebagai pembunuh berdarah dingin bernama Victor aka VIC, yang ditugaskan untuk memburu dan membunuh Hyun Joon, yang diperankan oleh Lee Byung Hun, beserta keluarganya… Wuuww, a badass is really something!!

IRIS trailer (English subbed)

VickyHQBB
WuuuWW!! TOP piawai banget megang en nembakin pistol di sini… SO Sexy!! HADOH, celanaku tiba-tiba sempit!!

Interviewing TOP while shooting in Akita, Japan

SerahJmc

IRIS’s cast Presscon (English subbed)

arirangworld

Keliatan banget semuanya pada nerpes diwawancara. Lee Byung hyun nerpes, Kim Tae hee nerpes, TOP yang paling nerpes, cuman Wannyaa yang herpes…

TOP + Pistol = A heart attack Happiness!!

source: KBites + Asian Fanatics + BBIndo Forum + lady.khan.co.kr/bigbang family
Translation: ming^ming@soompi

2 thoughts on “T2: Tae Yang suka kue, TOP suka bunuh orang…

  1. kya…. (kenapa selalu kya ? kenapa kagak bruuuuuttt??? hehhehe)
    iya nih aku termasuk dariiii 2juta5ratusmeliarria orang yang cintaaa sama T.O.P kenapa dia bisa begitu memepesona ??? hem…
    aku mau tanya dong ada web khusus big bang ga ? pengen liat ? kali aja bisa lebih banyak ngdon;od lagu sama mv nya ,,
    salam V.I.P
    hehehehe .

    • halo halo juga Echa…
      makasih ya udah mampir di mari…

      websitenya Big Bang?! Wadooo udah gak keitung kali banyaknya *lebay*
      Tapi yang pasti banyak banget lah. Tapi tenang, VIP Indonesia juga gak kalah yahud loh…

      Kalo mao Echa bisa gabung di Big Bang Indonesia Forum, yang linknya ada di kolom sebelah kanan blog ini…
      Wannyaa sendiri juga terdaptar di sana loh… ho ho ho….
      Selamat bergabung dan Sampe ketemu di sana yah…

      WE ARE VIP!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s