G Dragon’s preview songs…

Curcol: Hiyaaa… udah 4 hari kagak ngeposting berita di sini…!!
Heu heu heu… Mangapkan Wannyaa, kawan-kawan. Entah kenapa para dosen di kampus Wannyaa lagi pada kompakan bikin hari ujian di waktu yang berdekatan. Jadi mao gak mao Wannyaa musti mecahin kepala untuk belajar bahan ujian segudang mendahulukan kewajiban Wannyaa bukan?! ho ho ho…

G Dragon

Nah, sebagi permulaan Wannyaa pengen kasih berita tentang G Dragon yang dengan baik hati dan tidak sombong serta suka menabung, kemaren merilis gak cuman satu, tapi 2 preview lagu barunya… KYAAA!!!

Langsung aja deh disimak…

“Dear Boy”

bora68
credit: 來源:GD me2DAY
轉BBCN BIGBANG CHINA

“Butter Fly”

elavipp

UWOOOHH!!

Wannyaa suka kedua-duanya!! Tapi sebenernya lebih suka yang Butter Fly itu sih… Soalnya gitar akustiknya itu loh! Salah satu instrumen yang sering banget bikin Wannyaa merinding dan meleleh di waktu yang bersamaan… UOOOH!!
Hidup GITAR AKUSTIK!

Untuk preview lagu pertama banyak yang bilang kalo lagunya mirip kayak lagu solo GD yang sebelumnya “But I Love You”… Menurut Wannyaa sih oke-oke aja, tapi agak skeptis sedikit kalo lagu ini dibuat jadi first single album solonya GD… kurang menghentak aja…
Tapi masa depan siapa yang tau, kan?! ^^

Nah, preview song mana yang kamu suka??
Tanggal 18 cepatlah dataangg… ^^

G Dragon, HWAITING!! \\(^3^)//

~BONUS CORNER~

G Dragon ME2DAY Translation

August 10, 2009
G Dragon Me2Day

아 무슨노래부터공개할까..고민되네 흠
[1:14 AM] Ah, which song should I release first.. It’s a hard decision, hm.

*no pic*

정했다 .타이틀곡은 아니지만, 나 권지용의 생각을, 심정을 이야기 하는 노래, 소년이여
[3:03 AM] I’ve decided. It’s not the title song, but it’s a song that tells my, Kwon JiYong’s, feelings, Dear Boy

G Dragon Me2Day

드디어도착!!너무맘에드는 트렁크와롤러∼^^ 아 신난다∼∼헤헤
[5:21 PM]Finally arrived!! The trunk (suitcase) and rollers (roller skates) that I really like~^^ Ah, I’m excited~~ heh heh

G Dragon Me2Day

그리고이신발도무척이나잘나왔다 저 뒷발에찍히면..와우!
[5:24 PM]And these shoes came out really well. If you get stabbed behind your foot with those.. Wow!

G Dragon Me2Day

이헤드폰도오늘도착! 다세상에하나밖에없는권지용에디션! 부럽죠?ㅎㅎ
[5:30 PM]These headphones arrived today too! It’s a Kwon JiYong Edition, only one in the whole world! Aren’t you jealous? *chuckles*

G Dragon Me2Day

아 그리고오늘밤에 다른한곡쥐투에서 또!!공개예정~~후훗 기대해주시고소문내러가요들∼바이바이
[5:45 PM] Oh and tonight I’m planning on revealing another!! song on G2~~ Hoohoot, please look forward to it and go spread the rumors everyone~ bye-bye

*no pic*

오늘 쥐투!에서 공개하기로 한 노래…. is all set~ 두구두구두구둑.. ㅋ
[5:45 PM] The song I chose to reveal on today’s G2!…. is all set~ *drum roll*.. k

*no pic*

솔로앨범 두번째 곡!! Butter Fly- 사랑을 처음 시작 할때의 설.레.임.을 생각하며 만든 노래! 눈감고 사랑하는 사람을 떠올리며 들어봐요
[11:36 PM]Solo album’s 2nd song!! Butterfly- I made this song while thinking of the nerv.ous.ness one feels when he/she begins to be in love! Close your eyes and listen to this song while thinking of your beloved one.

August 11, 2009
G Dragon Me2Day

잘자고있어요? 전아직도열심히촬영중이랍니다 이 사진은일본에서무지개가너무예쁘길래ㅎ 아무튼모두굿나잇^^ 아 그리고오늘은타이틀곡공개하는거알죠? 그때까지 잘참아요^^ 히히
[Aug. 11th, 6:46 AM ] Are you sleeping well? I’m still working hard on shooting (the music video). I took this picture in Japan because the rainbow was so pretty *chuckles* Anyway, good night everyone

G Dragon Me2Day

여러분 드디어뮤직비디오촬영이끝났어요 정말열심히찍었답니다ㅜ 비가오네요 우산챙기시고 오늘D-DAY 이따봐요 난좀잘래요 바이^^
[10:53 AM] Everyone, the music video shooting is finally finished. We really worked hard shooting itㅜ It’s raining, so pack your umbrella and I’ll see you later today D-DAY. I want to get some sleep, bye^^

G Dragon Me2Day

[3:53 PM] Ah, I shouldn’t keep doing this, but the title song release countdown is starting now, enjoy it~

G Dragon Me2Day

[5:05 PM]The style I’m most confident with?! How is it, do you like it? HEARTBREAKER

pics credit: G Dragon’s Me2Day
Translation: BBMe2Day@Twitter
source: Heavenly Dragon

2 thoughts on “G Dragon’s preview songs…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s