Surat Pengakuan Paman YG Tentang Cintanya~

Yang Hyun Suk,Lee Eun Joo

Suit suit~ Paman YG akhirnya ngaku jg kalo dia dah pny pacar selama 9th dan akan segera mengakhiri masa lajangnya. Congratulations~ Siapakah wanita yg beruntung yg akan menjadi Mrs. Yang Hyun Suk itu?? Dia a/ Lee Eun Joo~

Bagi yg blom tau sapa itu Lee Eun Joo-ssi, dia a/ salah satu anggota girlband pertama yg dibawah naungan YG Ent yg bernama Swi.T yg debut taon 2002 silam. Tp sayangnya Swi.T bubar di taon 2004 krn ada masalah keluarga salah satu anggotanya. Di taon 2006, Lee Eun Joo akhirnya bergabung dgn grup Moogadang. Ada rumor yg mengatakan waktu Swi.T bubar kalo calon istrinya Paman YG ini mo dijadiin penyanyi solo aja, tp ga pernah ada kabarnya.

Sampai hari ini, tgl 9 Maret 2010, yg jg mrp hari ultahnya Lee Eun Joo, akhirnya nasib masa depan nya terkuak sudah~ Bkn jd penyanyi solo yg didapat, tp jd istri CEO YG Ent!! Hahaha…  Dan menurut pengakuan Paman YG, ktnya hub pacaran mereka berdua ga pernah dikasih tau ma siapapun bahkan duo JinuSean aja ga dikasih tau! Bener2 dah~

Tp gw pny feeling, maybe Se7en tau… Soalnya si cepen itu jg menerapkan taktik yg sama soal hub nya dgn Park Han Byul! Kalo Se7en-PHB itu bs dibilang serba 7 (arti nama Se7en dan diungkap di taon ke-7 hub mereka), YHS-LEJ serba 9 (diungkap di tgl 9 dan di taon ke-9 hub mereka). Kebetulan yg mengejutkan! And both of the numbers are my favorite~ Hehehe… *Halah! Ga penting! :p* Kok jd malah ngebahas Se7en-PHB?! Hahaha… Sorry…

Anyway, berikut adalah surat pengakuan cintanya Paman YG yg ditulis di website official YG Ent.~ ^^

In previous years, FROM YG was a place to post information about our singers,
But since it’s the last today, I will end with my personal confession.

I was born in December 1969, Year of the Rooster, so I’m approaching my 40s ㅜㅜ
I might have been an immature fellow who kept nagging that I won’t be marrying,
But I am slowly getting ready to leave my single life behind.

It must have been a few years ago?
I revealed to the media once that I was already attached
But who was she whom I had dated for 9 years? What was her name?
Even to people around me, and my juniors like Jinusean, 1YTM, Big Bang, I have never mentioned to them even once.

My girlfriend whom I have dated secretly for 9 years is called Lee Eun Joo.
Just like many of you predicted, she was a member of YG’s first girl group, Swi.T in 2002.

She was born in 81, Year of the Rooster, and is younger than me by 12 years.
In our 9 years of dating, I never felt that anyone could compare to her beauty. If it’s not fate, it must be my eyes who couldn’t take them off her.

I once made a pact with Seotaiji, “Let’s not have wedding ceremonies even if we get married in future.”

Though there are no plans to get married this year, it’s still a promise between men.
Even if we do get married in future, we have no plans for a public wedding. ^^

It may be because of my negativity towards marriage since I was young,
in our 9 years relationship, it was only recently that I had a feeling that I want to spend the rest of my life with her.

My girlfriend’s father passed away not long ago with a chronic illness while her mother passed away in 2008. Seeing how difficult it was for my girlfriend from the side, I developed a feeling that I want to be her partner for life and protect her.

And today is her 30th birthday.

I hope that my difficult confession will be a little gift for her.
I also want to say sorry for any inconveniences for the past 9 years, since we had begun dating when she was 21.

Finally, starting from tomorrow, I promise to make her happier on her next birthday
And together with the secret 9 year relationship, I end the last page of FROM YG.

I hope that everyone will remain healthy and happy for a long long time.
YG FAMILY FOREVER!!

2010.03.09.
FROM YG

Oh wow~ Beda 12th?! Emang cinta ga mengenal batasan usia ya~ ^^

Selain surat pengakuan cintanya, Paman YG jg kasih pengumuman ttg rencana YG Ent. di taon 2010 ini. Dan pengumumannya yg ini bs bikin para penggemar artis YG jumpalitan ga karuan! Termasuk gw! Kenapa?? Baca deh yg berikut ini…

– Flo Rida will feature for G-Dragon’s Heartbreaker and this will be released in end-March through the latter’s concert album. All sale proceeds of the concert album will be donated to charity.

– This will be followed by G-Dragon’s concert DVD, scheduled for release in April and comes in two versions, 19+ and safe.

– Se7en, Taeyang, Gummy and 2NE1 will release albums in the first half of 2010.

– Bigbang, 2NE1, TOP, Daesung and Seungri will have promotions in the latter half of 2010.

Yeay~ Good news for VIPs! Semua personel Big Bang (kecuali sang leader yg dah dpt giliran taon kmrn) akan mengeluarkan karya solo mereka taon ini, dan sekaligus karya mereka bersama sbg grup.  Tp sang leader GD jg msh bersinar tuh… DVD konsernya yg menuai banyak kontroversi kmrn akan dirilis bln April nanti. Dan jg ada kabar Flo Rida akan featuring lagu Heartbreakernya GD. This is a good news~ ^^

Also ada kabar bagus jg buat para LuckySe7en and BlackJacks disana~ Woo Hoo~~ YG Artists will totally gonna ROCKS 2010!!😀

source: AllKpop+ygbounce

About noizumi

Kpop Jpop=Addiction!

4 thoughts on “Surat Pengakuan Paman YG Tentang Cintanya~

  1. chukhae yang hyun suk..

    smoga YG gk janji2 aja ya. tar bosen fans d janji2in mulu’

    janji kpn, realisasinya kpn..

    I agree with u, se7en pasti tau

    yg satu angka 7, yg satu angka 9 haha..

  2. WHUAAA!! Selamat, selamat Paman YG!!

    Wah, ini berarti cinlok kedua setelah Sean-Jung Hye Young ya? hu hu hu… Berawal dari kerja, berakhir dengan cinta… Aiiihhh… >3<

    Bener tuh, mudah-mudahan hobi nunda-nundanya dikurangi dong, Paman… gondok neh disuruh nunggu mulu, gara-gara mundur2 terus jadwal rilis lagu anak2nya… hu hu hu…

    KYAAA, GD mo kolab ama Flo-Rida?!?!! *mati bahagia*

    BTW, makasih infonya… ^^

  3. Pingback: G-Dragon Bebas Dari Segala Tuntutan!! « Pop’inAsia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s