Jay Park Collabo Song+Featured in Youtube Spotlight!

Jae Bum

Sperti yg telah diberitakan wannyaa kmrn ini, akhirnya lagu kolaborasi antara rapper Dumbfoundead dgn Jay Park (Jaebum) dan Clara Chung dirilis jg tgl 24 April kmrn. Seharusnya sih dirilis tgl 23 April, tp krn ada kesalahan teknis maka lagu tsb baru dirilis kmrn. Judul lagunya “Clouds“. Lagunya menurut gw sih biasa aja *dikeroyok para fans Dumbfounded+Jay+Clara. babak belur deh gw…*, tp lirik yg terkandung didalamnya menurut gw sangatlah luar biasa bagus!!

Clouds – Dumbfoundead ft. Jay Park & Clara (Free mp3)

dumbfoundead

Lirik lagunya:

Roll, roll back the clouds
Let the sun shine through

[VERSE 1-DUMBFOUNDEAD]
There’s light at the end of the tunnel
I haven’t seen it
Not all of us become rockstars and ballerinas
Even in California the sun ain’t always beaming
Can’t predict the forecast for all four seasons
We have dark days
Can’t make your car payments
Workin a whackass job living in mom’s basement
Some lands never get rain so there’s starvation
Some only see snow through neighborhoods scarred faces
Not everything is set in stone
The weather changes
It’s like god that the devil’s trying to entertain us
Walked in the treacherous storm and overcame it
It is never an easy path on the road to greatness
So don’t you give me that boo hoo hoo shit
We’re moving on to that new new new shit
Look up into the clouds and watch it blow away
Until my problems just go away

[CHORUS-Clara]
When the clouds are in the sky
Know that they’re just passing by
There’ll be sunshine
Yeah
If your days are stormy nights
Dry the raindrops from your eyes
There’ll be sunshine

[VERSE 2-JAY]
Everybody works hard for their goals to achieve
But like the ocean is sea, man, the motion is free
So nothing ever adds up the way we want it to
I guess my math teacher was just a substitute
Everybody hits a rough patch turbulence in the sky
Life’s a cow I made a burger
And I’m serving it with some fries
Gotta make do with the cards that are dealt
And though it’s hard as hell
I know that God will help
Cause although I live in Seattle
It’s not always gonna rain
There’ll be some sunny days coming up this way
Everybody’s wanting to see me struggling
Running away from pain
But I know the wondrous things are coming to visit again someday
So no worries I just stand here with a smirk on my face
Although I know some people out there throwin dirt on my name
But it’s all good
Still show em some love
Cause unlike that girl from the movie
I ain’t holdin no grudge

[CHORUS-CLARA]
When the clouds are in the sky
Know that they’re just passing by
There’ll be sunshine
Yeah
If your days are stormy nights
Dry the raindrops from your eyes
There’ll be sunshine

[BRIDGE-CLARA]
I’ve been a little lost
But I’m not colorblind
I’ll follow that yellow brick road
And put my fears behind
And on that yellow road
I’ll find a wishing well
Cast a line and in time I know I’ll prevail

Keren kan lirik lagunya! Tp setelah didengerin berulang2 ternyata lagunya bagus jg.. Hehehehe… Kalo kalian suka jg dgn lagu tsb, kalian bs donlot secara gratis di websitenya Dumbfoundead disini. ^^

Selain itu, di hari yg sama pula, StirFryTV memberitakan soal Jay Effect di segmen Youtube Spotlight. Menurut gw ini adalah wawancara yg paling menghibur dan sangat lengkap sekali infonya. Kyknya semua pertanyaan yg selama ini ada di benak para fans mengenai Jaebum ditanyakan ke orgnya lgsg disini, dan dijawab dgn bagus sekali oleh Jaebum!

JAY PARK (박재범) in the YouTube Spotlight

ST1RFRYTV

Oh yes! Jaebum telah mengkonfirmasi sendiri bahwa benar adanya dia dan crew AOM akan maen brg di film Hype Nation. Dikabarkan kalo Jaebum akan kembali ke Korea awal bln Mei nanti krn hampir 70% dr film tsb akan disyuting disana. Ini akan jd sejarah neh keknya, seorg outcast kembali ke tanah air! *lebay* Moga2 syutingnya lancar2 aja nanti… Can’t wait till it’s released in the theatre!😀

Dan kalo kalian nonton ampe terakhir di video diatas, sang broadcaster ngucapin happy bday ke Jaebum. Yes, it’s true! Tgl 25 April adalah ultahnya Jaebum!! Saengil chukae~~

Mengenai ultahnya Jaebum ini, wannyaa lg mempersiapkan postingan khusus mengenai mantan leader 2PM ini. Sperti biasa, postingan special nya tsb akan berisi profile Jaebum beserta info2 dan fakta2 menarik mengenai seorg Jay Park. Please look forward to it~ ^^

Meanwhile, ada 1 video lg yg mao gw kasih kalian liat, yaitu video pesan Jaebum u/ para fans setianya di Korea. Pesan tsb direkam u/ para anggota fan club Underground nya yg telah berkumpul di sebuah universitas u/ merayakan ultahnya. Di video ini pula, Jaebum menyanyikan lagunya Kim Bum Soo yg berjudul ‘Bogoshipda/Miss You‘ (pernah jd ost drama ‘Staiway To Heaven‘) untuk mengekspresikan perasaannya thd para fans dan berjanji akan bertemu dgn mereka segera! Aaaww~~ So Sweet!!

100424 Jay Park message & song for J-Day celeb (en)

t2ssubs

HAPPY BIRTHDAY JAY~~ ♥

source: AllKpop

About noizumi

Kpop Jpop=Addiction!

One thought on “Jay Park Collabo Song+Featured in Youtube Spotlight!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s