YG Family cheering up Gummy!

Gummy

Huwaaaa!!!
Kembalinya Gummy setelah beberapa tahun vakum bener-bener menggerakkan hati para penggemarnya sekalian yang udah nunggu-nunggu ampe koprol-koprol…

Tidak terkecuali segenap keluarga besar Paman YG juga gak kalah mendukung salah satu diva RnB ini, salah satunya dengan mengirimkan pesan melalui salah satu situs yang lagi happening banget di Korea, Me2Day

Berikut adalah beberapa message dukungan dan ucapan selamat dari mereka… ^^

Me2Day ~ Dara (8 Mei 2010)

Me2Day,2NE1

유후~! 드뎌 거미언니첫방! 짝짝짝! 너무멋있었어요!ㅠ 역시거미언니!!! 저희도 응원가고싶었지만! 지금 어디와있는 관계로 대신 꽃바구니를 전달해드렸어용! 저희 여기서도 열심히 응원했다며^^ㅋ 남자라서 보내고싶었지만 저흰 여자라도 보내요~꽃바구니~ㅋ 거미언니화이삼!^.^

Yoohoo~! It’s finally Gummy unni’s first performance! Yay! It was so cool!ㅠ She’s still got it!!! We wanted to cheer her on, but couldn’t! Now we came to deliver the flower baskets! Please cheer for us too^^ㅋ We wanted to send for Gummy’s song, but sent another instead~flower baskets~ㅋ Gummy unni, fighting!^.^


Me2Day ~ Gummy (9 Mei 2010)

Me2Day,Gummy

지드래곤지용이, 영배,TOP,대성이, 승리.그리고 어제도 이야기 했지만 다라 민지 봄 씨엘 ,세븐이!!첫 방송 응원해줘서 정말 너무 고맙구,예뻐졌다는 칭찬 받게 해주신 우리 HwangSSaBu님 (사진에 찾아보세요^^) 감사해요!열심히 할께요

G-Dragon Ji Yong, Youngbae, TOP, Daesung, Seungri. And spoke to Dara, Minji, Bom, CL and Se7en yesterday!! Thanks for cheering me on at my first performance and even our trainer Hwang Ssa Bu (find him in the picture^^) thank you! I’ll work hard.


Me2Day ~ G Dragon (9 Mei 2010)

Me2Day,G Dragon

남자라서 보내요! 거미누나 화이팅~~

‘The Man’! Gummy nuna, fighting~~

WHOAAAAA!!!!
Seru banget ya para anggota YG Family ini, saling mendukung aktivitas bermusik masing-masing…

FYI, semua pesan dan dukungan tersebut adalah dalam rangka menyambut comeback perform Gummy yang ditayangkan kemaren di acara MBC Music Core

Gummy – No Love + Because of You + As a Man (May 8,10)

BigBangSHINeeFanz

Aiiihhh, seneng ya kalo keluarga bisa ikutan mendukung segala aktivitas kita kayak gini…

WE ARE YG FAMILY, FAMILY, FAMILY!!!

source: Dara, Gummy, G Dragon Me2Day
Me2Day translator: aa-chan.net (1, 2)

One thought on “YG Family cheering up Gummy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s