Tae Yang’s “SOLAR” concert at Hall of Peace

Holla holla para penguntit Pop’in Asia dimanapun anda berada…
Yap, sekarang telah bertambah satu writer yang akan mengacak2 blog milik bos noizumi ini.. ohohoh~
Ok, let’s just scroll down for the news~

Setelah sempet di postpone, akhirnya kemarin (yes, and I mean kemarin) tanggal 25 September 2010, Tae Yang pun sukses mengadakan konser solonya di Hall of Peace, Kyung Hee University.
Tae Yang’s concert tracklist :

Stage 1 – Prayer
Stage 2 – I’ll Be There
Stage 3 – Sinner
Stage 4 – Just A Feeling
Stage 5 – Superstar
Stage 6 – My Girl (Btw, waktu perform lagu ini, Tae Yang takes off his clothes! Uoohh!! >3<)
Stage 7 – You’re My
Stage 8 – I Need A Girl
Stage 9 – After You Fall Asleep
Stage 10 – Connection
Stage 11 – Pop – (ft. IU)
Stage 12 – Baby, I’m So Sorry
Stage 13 – Wedding Dress
Stage 14 – Superstar (2nd. performance with the band)
Stage 15 – Break it down
Stage 16 – Pop song
Stage 17 – Only Look At Me

Lalu setelah jerih payah para audience meminta encore…
Stage 18 – Where U At (Taeyang wears a black cap witha hoodie)
Stage 19 – Take It Slow

Tae Yang juga sempet perform a tribute to MJ, bahkan doi sampe nangis segala lho… Wah, agak susah ngebayangin si “smiling eyes” Tae Yang nangis.. nangisnya elegan kali yah?? >_<

Ngomong2, berhubung yang diatas itu video fancam live performance, jadi tolong dimaklumi ya kalo ada teriakan2 spt “Aahh!! Tae Yangggg oppaaaa!!” dll, hohohoho (padahal kalo gw disono pasti gw juga teriak sih -_-)

Lalu, ternyata Tae Yang kedatangan 3 tamu spesial waktu konsernya, yang tak lain adalah G-Dragon, Dara, and Miss Korea a.k.a Kim Joo Ri!! uwaa, leader dan teman yang baik! *terharu*

Katanya sih, waktu GD dateng, satu ruangan langsung pada shock, gempar dan heboh semua… mwahahhahah

Nah, bukan GD namanya kalau nggak nyentrik! Mungkin dengan melihat pic diatas aja kalian udah bisa nebak, mana si GD. Do you see a guy wearing a shocking pink scarf with glasses and a beanie? yes, it’s him^^
Dan cewek yang duduk di sebelah GD diduga adalah Kim Joo Ri, since they’re close friends

Dara juga sempet mengupdate di account Me2Day miliknya

“Wassup?!?^.^ I came to see Taeyang’s concert! From start to finish, the performances gave me goosebumps..kya~!ㅠㅠ The performances were magnificent!^^ Clap~! Clap your hands~!!! So stylish from the stage! Will do it! Young Bae is the best! ^_^ Wow~ Going to see the performance tomorrow!!”

Sayangnya, paman YG bilang melalui ‘Message from YG’ dari homepage YG entertainment, kalau konser Tae Yang kali ini akan menjadi aktivitas solo Tae Yang yang terakhir.

“It looks like this concert will be Taeyang’s last solo activities for a while. We’re in a situation where it’s difficult to predict when Taeyang’s next solo album will release. We promise that we will give Taeyang all the support he needs so that he will be able to show everything he’s got.”

“When Taeyang has finished the concert, Big Bang will come back after their their 2 years spending time in other places. Big Bang has also announced that they are now busy preparing their new Korean album.”

Well, Big Bang needs Tae Yang to be on their side, right? This means a goodbye to TaeYang, but we should get ready for Big Bang!😀

Last, Here are the concert’s fancams! (so sorry,untuk sekarang gw cuman bisa ngeshare fancamnya aja :()



source : ibigbang.wordpress+dkpop+allkpop
vids credit to: miseremeiYT07

About Ciel

a blogger beginner, please excuse me :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s